طرز تهیه ترشی انار با لبو
مواد لازم
لبو | ۵ عدد |
سیب | ۳ عدد |
انار | ۲ عدد |
سرکه | به میزان لازم |
شکر | به میزان دلخواه |
طرز تهیه
لبو خام را پوست کنده و رنده کنید. سرکه به میزانی اضافه کنید که روی لبو را بگیرد.
لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد حاصل شود.
سیب را پوست کرده و رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه کنید. سپس شکر را به میزان دلخواه اضافه کنید شیرینی این ترشی سلیقه ای است برخی آن را خیلی ترش و برخی شیرین تر میل میکنند پس شکر را کم کم اضافه کنید و کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
این مخلوط را کنار گذارید تا سرد شود.
انار را دان کنید بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه کنید. ترشی انار حاضر است. بگذارید چند روزی در شیشه در بسته بماند تا مواد ترشی مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بیفتد.
این ترشی برای میز مهمانی عصرانه و نهار بسیار زیبا، چشمگیر و خوشرنگ می باشد و به خاطر مزه ملسی که دارد مورد پسند میهمانانتان قرار خواهد گرفت. مواد مورد نیاز این ترشی در اوایل پاییز در دسترس است و به علت مواد اولیه کم و دردسترس همچنین طرز تهیه سریع و آُسان مورد توجه قرار می گیرد.
نکات :
اناری که برای این ترشی استفاده میکنید ، نباید مغز دانه های آن سفت باشد . در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
می توانید شکر را کمتر بریزید و به جای آن ترشی انار را با نمک درست کنید.
ساندویچ قزلآلای کبابی با لیمو و سبزیجات
این ماهی را میتوانید خیلی سریع و در کمتر از نیم ساعت برای شام تهیه و میل کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
- یک عدد لیموترش بزرگ
- نصف پیمانه سس مایونز
- ¼ پیمانه ریحان تازه یا دو قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 450 گرم قزلآلا
- 4 عدد نان گرد
- ریحان تازه
طرز تهیه
- پوست نیمی از لیمو را رنده کنید. آب آن را بگیرید و بقیه لیموترش را قاچ کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه کوچک، سس مایونز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ریحان، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید.
- ماهی را بشویید و خشک کنید. دو قاشق غذاخوری از مخلوط مایونز را روی ماهی بمالید. کبابپز را با حرارت ملایم روشن و گرم کنید. ماهی را از سمتی که پوست دارد روی کبابپز قرار دهید و به مدت 5 تا 7 دقیقه آن را بپزید. برشهای لیموترش و نانهای گرد را روی کبابپز قرار دهید و آنها را کباب کنید تا برشته شوند.
- ماهی، نان و برشهای لیموترش را از روی حرارت بردارید. در صورت تمایل، میتوانید پوست ماهی را جدا کنید. سس را روی نان بگذارید و ماهی را روی آن قرار دهید. میتوانید باز برش لیموترش بگذارید و با برگهای تازه ریحان تزئین و سرو کنید.
طرز تهیه مرغ با کدو
این غذا با سالاد تند سبزیجات بسیار عالی میشود و در کمتر از 30 دقیقه نیز آماده میشود.
مواد لازم
- 450 گرم مرغ بریان
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 4 عدد کدو متوسط
- 2 حبه سیر رنده شده
- یک پیمانه گوجهفرنگی دونیم شده
- ¼ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
- مرغ را به تکههای دلخواه تقسیم کنید. روغن زیتون را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغها را 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا هم گرم شوند و هم پوستشان کاملا برشته و طلایی شوند. سپس از تابه خارج کنید. کدوها، سیر و ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را درون تابه بریزید. دو دقیقه تفت دهید.
- مرغها را به تابه بازگردانید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه با هم بپزید تا مواد طعم یکدیگر را بگیرند. گوجهفرنگی را دو دقیقه آخر اضافه کنید.
- آنها را در ظرف بکشید و با سبزیجات تازه یا سالاد سرو کنید.
طرز تهیه کباب چوبی دودی
این کبابها در عرض کمتر از نیم ساعت تهیه میشوند و طعم بسیار عالی دارند. گوشت قلقلی که روی زغال و در سیخهای چوبی تهیه میشود و برای وعده ناهار مناسب است.
مواد لازم برای 6 نفر
- یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی
- 1.5 قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق چایخوری پودر سیر
- یک قاشق چایخوری پودر پیاز
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- یک کیلو و 400 گرم گوشت چرخکرده مخلوط
- 16 عدد نان تورتیلا
طرز تهیه
- در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویهها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلولههای گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتیمتر ضخامت داشته باشند.
- سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشتها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کبابپز بپزید تا کاملا پخته شوند.
- این کبابها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید.
- برای اینکه سیخهای چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: